Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемчета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблемчета

Здравейте на всички, вече съм собственик на алфичка 147 дизелче след като я купих естествено забелязах хиляди проблемчета които ме побъркват и дразнят но,очи гледали очи плакали важното че си е моя и ме кефи въпреки че съм дъртак на 52 години душата ми е на 30. Няма да ги изброявам всичките на веднъж защото ще ми се смеете и ще кажете защо купи тази морга и аз ще трябва да ви отговоря не знам, просто влязох вътре в нея седнах и я купих(регистрирана беше).Да започнем- предница разбита собственика каза че са горни носачи трябвало да се сменят иначе всичко друго е сменил да съм карал до като се разбие всичко и тогава да го сменя?. Тапицерия на вратите тотал щета целия плат е отлепен и много гадно, на задните врати копчетата на ел.стъклата не работят извадих едното и кабел няма даже. Пропуснах да кажа че съм от Плевен, така че явно ще ми трябва майстор за предница, тапицер за вратите, и някой който би ми направил ел.стъклата без да мрънка че го занимавам с глупости, ааа забравих говорителите пръщат и дрънчат ужасно каде може да ми ги сменят че не мога да си слушам AC/DC като за начало мисля че стига😆😆😆😆😆ама пък си имам АЛФААААА

Здравей, колега и честита италянка. Относно проблемите ти не се панирай. Всичко е поправимо относно музиката подмяната на говорителите не е сложна. Те са 165мм. Стандартни. Необходими са фланци в зависимост от големината на новия говорител. Читав к-т говорители ти е около 80лв. Фланците са 15лв. комплекта. Тоест ако искаш да подмениш 4-те цената е около 200лв. И смяна на сд-то е задължителна с новите колони. И там още стотина лева. Относно предницата много от нас взимат евтини носачи марка атек и подменят по тях тампоните с полиуретанови. Поне за горните е задължително. Разрови се в форума ще намериш доста информация относно това. Вратите донякъде са сложни, защото трябва да се разкапсуловат корите. Но не е чак толкова фатално. В началото на април ще си идвам в Плвевен бих ти разяснил някои неща. Музиката ще ми чуеш, мога и сам да ти я сменя. Намери ме в фейсбук и ще говорим. Даниел Башов.

Comment

Първоначално публикувано от dianpelovski Покажи съобщение
      Здравейте на всички, вече съм собственик на алфичка 147 дизелче след като я купих естествено забелязах хиляди проблемчета които ме побъркват и дразнят но,очи гледали очи плакали важното че си е моя и ме кефи въпреки че съм дъртак на 52 години душата ми е на 30. Няма да ги изброявам всичките на веднъж защото ще ми се смеете и ще кажете защо купи тази морга и аз ще трябва да ви отговоря не знам, просто влязох вътре в нея седнах и я купих(регистрирана беше).Да започнем- предница разбита собственика каза че са горни носачи трябвало да се сменят иначе всичко друго е сменил да съм карал до като се разбие всичко и тогава да го сменя?. Тапицерия на вратите тотал щета целия плат е отлепен и много гадно, на задните врати копчетата на ел.стъклата не работят извадих едното и кабел няма даже. Пропуснах да кажа че съм от Плевен, така че явно ще ми трябва майстор за предница, тапицер за вратите, и някой който би ми направил ел.стъклата без да мрънка че го занимавам с глупости, ааа забравих говорителите пръщат и дрънчат ужасно каде може да ми ги сменят че не мога да си слушам AC/DC като за начало мисля че стига😆😆😆😆😆ама пък си имам АЛФААААА
      Наборе, оправи си колата недей чака да се разбие всичко.И на двете ми алфи тапицерията на вратите беше провиснала, купуваш си подходяща тапицерия и лепило и и един ден за смяна.Копчета можеш си вземеш от раздел купува продава има много коректни момчета, за липсващи кабелчета търси ел техник, ама може и да са паднали в кората на вратата.Поздрав по случай покупката като си оправиш музиката, най-великата група с най-великата песен - https://www.youtube.com/watch?v=n_GFN3a0yj0
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Благодаря,колега утре ще ходя на майстор да я види и да видим какво ще каже

Comment

Няма се косиш, ние на тия години поне имаме топки..с какво може ще помагаме..
          Поздрави........https://www.youtube.com/watch?v=B_3TlrZLpQ0
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
          X